1 מכינים את הרוטב: מחממים סיר גדול על להבה בינונית, שמים בו את שמן הזית והבצל ומטגנים עד להזהבה.
2 מוסיפים את העגבניות, הזיתים, המלח והפלפל, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה 30 דקות.
3 בינתיים מכינים את הקציצות: בקערה גדולה שמים את העוף הטחון, הזיתים, הביצה, פירורי הלחם, המלח והפלפל הלבן, ובעזרת הידיים מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
4 בידיים לחות יוצרים כדורים בגודל 5 ס"מ כל אחד ומניחים בצד.
5 כשהרוטב מוכן מכניסים לתוכו את כדורי הבשר.
6 ממשיכים לבשל בסיר מכוסה 30 דקות נוספות, על להבה נמוכה.
7 מעבירים לקערת הגשה ומגישים מייד.
** המנה תישמר בכלי אטום במקרר עד יומיים. לחמם לפני ההגשה.