מרק סיני חמוץ-חריףמרק חמוץ-חריף בסגנון סיני, להכנה בקלי קלות. קחו מרק עוף, הוסיפו כמה מרכיבים וקבלו מנה אותנטית שתפתח לכם את הסינוסים![]()
צילום: ayeletgazit, איילת מטיילת
|
הבסיס הוא מרק עוף פשוט, שכדאי להקפיא ממנו קופסאות כל פעם שמכינים. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מביאים את מרק העוף לרתיחה. 2 מוסיפים את הסויה, חומץ האורז, הסוכר והצ'ילי, ומביאים שוב לרתיחה. 3 מוסיפים את הכרוב, הפטריות, הבצל הירוק והנבטים. מבשלים רק עוד שתי דקות, כדי לשמור את הירקות פריכים, ומסירים מהאש. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|