כרעי עוף ברוטב צ׳ילי מתוק ואננס בשקית קוקיאת המתכון הבא אנחנו שומרים לימים עמוסים במיוחד בהם אנחנו חוזרים מהעבודה ולא מעוניינים להתלבט יותר מדי. כמה כרעי עוף, אננס טרי, צ'ילי מתוק וסויה, עיסוי זריז, שקית הפתעה, ואחרי שעה יש לכם ארוחה נהדרת
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 28/09/16 07:46
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שמים את כרעי העוף, קוביות האננס, הצ'ילי ורוטב הסויה בשקית קוקי. 2 סוגרים את השקית ומעסים היטב את העוף. 3 מניחים את השקית בתבנית אפייה, דוקרים אותה כמה פעמים ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כשעה, עד שהעוף מוכן. 4 מוציאים בזהירות את העוף והאננס ונפטרים מהנוזלים שהצטברו בשקית. 5 מגישים לצד קוביות תפוחי אדמה אפויות בתנור (במקביל להכנת העוף, לא בתוך שקית הקוקי) או לצד אורז. >> בשבוע שעבר הכנו קוביות עוף בטמפורה >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |