חטיפי נאגטס פריכיםמתכון פשוט וקל לנאגטס פריכים כמו שקונים בדוכן מהיר. מבחוץ הם פריכים ומתפצחים, מבפנים הם נימוחים ורכים, ומבלי ששמנו לב חיסלנו את כולם, עם קצת מאוד עזרה מהילדים
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :תערובת עוף ל 25-30 נאגטס:
לבלילה הרטובה:
לתערובת היבשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את המרכיבים לתערובת העוף עד לאיחוד. 2 מרטיבים את כפות הידיים ויוצרים חטיפי עוף קטנים, מסדרים אותם על משטח עם נייר אפיה ומכניסים למקפיא להתייצבות של 15-20 דקות (אני ממליצה לעצב צורות קטנות ושטוחות יחסית, כדי שבזמן הטיגון העוף יהיה עשוי גם מבפנים). 3 טורפים עם מזלג את כל המרכיבים של הבלילה עד לאיחוד. 4 בקערה נפרדת מערבבים לאיחוד את התערובת היבשה. 5 מחממים סיר עם שמן עמוק, ורק כשהשמן מספיק חם, טובלים את חטיפי העוף בתערובת היבשה, אחר כך בתערובת הרטובה, מעבירים שוב לתערובת היבשה ובסוף טובלים פעם אחרונה ברטובה. מטגנים כל חטיף כזה במשך 3-4 דקות עד שהעוף מוזהב וכמובן מבושל מבפנים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |