1 התבשיל: בקערה שמים את הבצלצלים הקצוצים ומעט שמן זית ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות. מוסיפים שום כתוש ומפעילים לעוד 3 דקות. חותכים את האווז לרצועות ומוסיפים לעוד 3 דקות, מוסיפים את צ׳ילי אדום ודבש לעוד 3 דקות, מוסיפים שעועית, כמון, פלפל אנגלי, קינמון, מלח ופלפל לעוד 3 דקות.
2 העוף: בקערה נפרדת שמים חלב קוקוס, מלח ופלפל ועוף ומכניסים למיקרוגל ל-10 דקות. חותכים את העוף כדי לוודא שהתבשל, ואם לא, חותכים את העוף ומבשלים 3 דקות נוספות.
3 בקערה נוספת שמים סוכר, חומץ ומיץ תפוזים. מכניסים למיקרוגל ל-4 דקות ובינתיים חותכים לרצועות דקות את קליפת התפוז. מוציאים את הקערה ומערבבים כדי לוודא שהסוכר נמס. מחזירים ל-5 דקות נוספות עד שהכל מבעבע ומתקבל סירופ קרמל . טובלים את חתיכות העוף בקרמל ושמים רצועת קליפת תפוז על כל פיסה של עוף.
4 הסלט: חותכים את הפפאיה והגזר לרצועות דקות ומערבבים עם שמן בוטנים, אגוזים, מיץ לימון, רוטב סויה, פלפל צ׳ילי ירוק, נענע, כוסברה, מלח ופלפל.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים