מאדים את כל הירקות במעט שמן זית עד התרככות קלה, מוסיפים מיץ גזר, מתבלים במעט מלח, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בסיר מכוסה כחצי שעה, עד שהירקות רכים. במידת הצורך מוסיפים מעט מים. בסיום הבישול צריך להישאר בסיר מעט נוזל סמיך שישמש כרוטב.
מורחים את חזה העוף במלח, פלפל, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה ושמן זית. צולים על מחבת פסים חמה ללא שמן מצד אחד כמה דקות עד שהחזה כמעט עשוי, הופכים לצד שני לכמה שניות ומסירים מהאש.
להגשה: מסדרים בצלחת עמוקה מתבשיל הירקות עם הרוטב ומניחים מעל את חזה העוף הצלוי.