1 מערבבים בקערה את הרוטב לסלט: 1/2 כוס סויה, הדבש, השום, מיץ הלימון ומיץ התפוזים.
2 מערבבים בקערה נפרדת 1/2 כוס סויה וחמאת בוטנים.
3 מטגנים את חזות העוף במחבת עם מעט שמן קנולה, ומעבירים מיד לקערה עם חמאת הבוטנים.
4 לאחר שהעוף מתקרר פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ.
5 בקערה מערבבים את כל הירקות הפרוסים ועלי הכוסברה ושופכים את הרוטב לסלט. מערבבים.
6 מסדרים את הסלט בקערה גדולה או בקערות אישיות ומניחים מלמעלה את פרוסות העוף.