1 מחלקים את הפרפרים לשני חלקים. בכל חלק חותכים בזהירות כיס לאורך הנתח, ומורחים בפנים את המשרה.
2 מערבבים את חומרי המלית, וממלאים את הכיסים. מהדקים היטב ונועצים קיסמים לסגירה.
3 מורחים מהמשרה גם על החלק החיצוני של העוף.
4 מחממים תנור ל-200 מעלות.
5 מרפדים תבנית בפרוסות דקות של עגבניות, פלפל, שום קצוץ, מלח ופלפל שחור. זולפים שמן זית ומפזרים תימין. מניחים את העופות הממולאים.
6 אופים 30-40 דקות, או עד שהחזה משחים משני הצדדים. הופכים את הנתחים פעמיים בזמן הצלייה.