1 בלילת הטמפורה: שופכים לקערה 3/4 עד 1 כוס מי קרח. מוסיפים את קמח הטמפורה או את הקמח התופח עם הקורנפלור והחלבון וטורפים בעדינות. ממשיכים לטרוף עד לקבלת מרקם מעט סמיך יותר משמנת מתוקה. אם יש צורך מדללים במעט מים.
2 במחבת רחבה מחממים שמן. טובלים את העוף בבלילת הטמפורה ומכניסים למחבת ל-2-3 דקות. מטלטלים את המחבת ומוציאים לקערה.
3 רוטב הצ'ילי: שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים כחצי דקה.
4 מזלפים את רוטב הצ'ילי על גבי הקריספי צ'יקן ומערבבים בעדינות.
5 הוויניגרט יוזו: שמים את כל המצרכים בקערה ומערבבים.
6 ההגשה: מערבבים את עלי החסה עם וינגרט היוזו. מניחים על צלחת הגשה, מסדרים מלמעלה את נתחי הקריספי צ'יקן. ניתן לקשט בעלי כוסברה או בגזירי בצל ירוק.
* המנה מתוך תפריט הקיץ החדש של מסעדת טוקו בראשון לציון, הממוקמת במתחם יס פלאנט
>> רוצים עוד מתכון מהיר? קבלו קציצות עדשים ברוטב יוגורט
>> עוד? הנה שמונה מתכונים שתוכלו להכין בעשר דקות