שוקי עוף בבירה ואננסמנה מושקעת בכלום מאמץ. שוקיים צלויים מתקתקים עם תפוחי אדמה וגזר
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 משרים את שוקי העוף בבירה למשך לילה (לא שופכים את הנוזל). 2 מטגנים את השום בסיר כדקה, מוסיפים את שוקי העוף (ללא הבירה) ומטגנים עוד 5 דקות. 3 מוסיפים לסיר את האננס (לא שופכים את הנוזלים!), תפוחי האדמה, הגזרים והתבלינים ומטגנים 5 דקות נוספות. 4 מוסיפים את הבירה וכוס וחצי ממיץ האננס שבקופסת השימורים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כשעה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|