1 מחממים 6 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את החצילים.
2 מערבבים בקערה בשר הודו, בצל, פטרוזיליה, שמיר, 3 שיני שום קצוצות, פירורי לחם, 1/4 כפית בהרט.
3 יוצרים מהתערובת קציצות, ומגלגלים כל קציצה בפרוסת חציל מטוגן.
4 מסדרים את הקציצות צמודות אחת לשנייה בסיר. מומלץ לעשות שכבה אחת.
5 מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, חצי כפית מלח, 3 שיני שום קצוצות, כף סוכר חום. שופכים את הרוטב לתוך הסיר.
6 מוספים מים רותחים עד לכיסוי מושלם של הקציצות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומכסים חלקית.
7 מבשלים במשך שעה על אש נמוכה.