1 חותכים את פילה העוף לניתחונים.
2 מקפיצים את הניתחונים על מחבת עם שמן קנולה עד לסגירתו של העוף (עד שהעוף הופך ללבן).
3 חותכים את הירקות ואת התפוח לריבועים קטנים.
4 מרתיחים שמן בווק, את כל הבישול עושים על אש בינונית. (מומלץ להשתמש בכף עץ).
5 מוסיפים את הבצל ומחכים שצבעו יהפוך לזהוב.
6 מוסיפים את סלרי, גזר, חופן צימוקים, פלפל שאטה, מי קוקוס, כף קארי ומעט מלח.
7 יש לחכות שהרוטב יצטמצם.
8 מוסיפים את העוף ומערבבים.
9 לפני ההגשה מפזרים על המנה את הכוסברה הקצוצה ואת הבוטנים.
10 מומלץ להגיש את התבשיל על אורז לבן.