1 מכינים את הרוטב: שמים בשמן בזה אחר זה עלי דפנה, תרמילי הל, מקלות קינמון, מסמרי ציפורן, כוכבי אניס וצ'ילי אדום חריף יבש.
2 מטגנים את התבלינים בשמן במשך 5 דקות, כדי שהשמן יספוג את הטעמים. מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת הצ'ילי הירוק. מערבבים על אש בינונית במשך כ-5 דקות נוספות, עד שהבצל מזהיב. מוסיפים ג'ינג'ר ושום ואחריהם את העגבניות ואז זרעי כוסברה טחונים, עלי כוסברה ונענע.
3 נותנים לעגבניות להיצלות במשך עוד כ-2 דקות ומוסיפים את העוף אל הרוטב המתבשל. מערבבים היטב ונותנים לעוף להתבשל במשך כ-15 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב מדי פעם בפעם, בסיר פתוח על אש בינונית.
4 מכינים את האורז: בסיר נפרד מחממים קלות את השמן ומוסיפים לו את הכמון, ההל והכורכום. נותנים לו לספוג את הטעמים ואת הניחוחות.
5 מוסיפים לסיר את האורז השטוף והמסונן ואת המים וממליחים. מבשלים במשך 5-7 דקות ברתיחה על אש בינונית (חצי בישול).
6 מוסיפים אל סיר האורז את העוף עם הרוטב ומערבבים היטב. מוסיפים גאראם מסאלה או בהרט.
7 מקטינים את האש, מכסים את הסיר במכסה כבד ומבשלים על אש קטנה מאוד במשך כ–10 דקות.
לאושר יש טעם של קארי - כריכה | צילום:
סטודיו קרן וגולן, לאושר יש טעם של קארי, הוצאת לאנצ'בוקס