מנה של מסעדה אסייתית - בפחות מחצי שעהביצים טרופות וקורנפלור מתובל לטיגון, גמבות ואננס לתוספת ורוטב מתקתק שהופך את הסיפור הזה לפשוט מושלם על ערימה קטנה של אורז. ככה מכינים בשיא המהירות קוביות חזה עוף כמו של מסעדות אסייתיות
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים בקערה. בקערה נפרדת מערבבים את הקורנפלור והתבלינים. 2 טובלים את קוביות חזה העוף בקורנפלור המתובל, לאחר מכן בביצים הטרופות ואז שוב בקורנפלור. 3 מטגנים את חזה העוף בשמן חצי עמוק (כמו שניצל) 2 דקות מכל צד, ומעבירים לנייר סופג. חזה עוף כמו של מסעדות אסייתיות | צילום: יעל קצב, mako אוכל4 שומרים כ-2 כפות מהשמן של הטיגון ומטגנים בו את הגמבה, הפלפל החריף, הבצל ירוק והאננס כ-4 דקות, עד לחריכה. מוסיפים את הצ'ילי המתוק ומערבבים. 5 מוסיפים את קוביות חזה העוף למחבת ומבשלים ביחד תוך ערבוב 3-4 דקות. מתקנים תיבול ומגישים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים |