1. מתכון של עז תלם שמציע פתרון פשוט וידידותי לכל מי שמאס בנאגטס תעשייתיים, עם אופציה לאפייה או לטיגון - לפי מה שמעדיפים. למתכון: נאגטס עוף ביתיים
    נאגטס עוף (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
    נאגטס עוף | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  2. גרסה של המאסטר שפית שלנו נוף עתאמנה אסמעיל לנאגטס שמאוד מאוד מזכירים את אלה של מקדונלד'ס. כאן כבר מכניסים הרבה תיבול: סלרי מגורר, אבקת בצל ושום, פפריקה, חרדל, מלח ופלפל - שביחד משחזרים בהצלחה את הטעם המוכר והאהוב של נאגטס כמו שקונים מחוץ לבית (או מזמינים הביתה כשממש מתעצלים ומתפנקים). כאן לא מוותרים על הטיגון. למתכון: נאגטס כמו במקדונלד'ס
    נאגטס עוף כמו במקדונלד'ס (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
    נאגטס עוף כמו במקדונלד'ס | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
  3. בגרסה הקלאסית והמפורטת הזאת גם אפשר לבחור בין טיגון לאפייה, ובאופן כללי אם אתם מתים לנסות וחוששים אז יש כאן הסברים מפורטים מאוד על כל התהליך, כולל טיפים להכנה מראש, המלצה על פירורי לחם מסוימים וגם טיפים ספציפיים לאפייה ולטיגון. למתכון: צ'יקן נאגטס
    צ'יקן נאגטס - מטגנים את הנאגטס מכל צד כ 4-5 דקות (צילום: מיכל שמיר, מיכל אופה עוגה)
    צ'יקן נאגטס - מטגנים את הנאגטס מכל צד כ 4-5 דקות | צילום: מיכל שמיר, מיכל אופה עוגה
  4. מי שמחפש מתכון סופר פשוט מוזמן ליישם את זה. מתכון לנאגטס פריכים
  5. כאן רון יוחננוב משתמש בקוביות חזה עוף ולא בעוף טחון, ככה שהמרקם יותר בשרני, אבל מה שמיוחד זה הציפוי הסופר פריך - פצפוצי אורז מרוסקים. למתכון: נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז
    נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
    נאגטס בציפוי של פצפוצי אורז | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
  6. ועוד ציפוי פחות שגרתי: צ'יפס. כלומר, חטיף בסגנון תפוצ'יפס (אפשר אפילו להתפרע ולהשתמש בצ'יפסים בטעמים). כאן משתמשים בנתחי פרגית לאקסטרה עסיסיות, אבל אפשר גם חזה עוף. מתכון: צ'יפס נאגטס
    צ'יפס נאגטס (צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד)
    צ'יפס נאגטס | צילום: שרון ברקוביץ, ברקו מייד