המצרכים :לתבנית קוגלוף 22 ס"מ או אינגליש קייק לא חד"פ:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה. 2 מוסיפים את היוגורט, קליפת הלימון והחמאה וממשיכים לטרוף עוד 2 דקות. 3 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מעבירים את התערובת לתבנית משומנת היטב. מסדרים למעלה את חצאי השזיפים. 6 אופים כ-45 דקות, עד שהעוגה שחומה ויבשה מבפנים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון עוגת שזיפים של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל** לגרסה פרווה ממירים את החמאה בחצי כוס שמן זית ואת היוגורט במיץ תפוזים או כל יוגורט טבעוני. |