המצרכים :תבנית מרובעת 30*30:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את תבנית האפייה. 2 טורפים היטב בקערה את הביצים והסוכר כ-3-4 דקות לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים שמן ותמצית וניל ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את אבקת השקדים, שני סוגי הקמחים, אבקת האפייה והמלח ומערבבים שוב. 5 מוסיפים חלב ומערבבים היטב. 6 מעבירים את התערובת לתבנית ומסדרים מעל את פרוסות התפוחים (הם ישקעו במהלך האפייה וזה בסדר). 7 מפזרים את גפרורי השקדים וסוכר הווניל מעל העוגה. 8 אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא ללא פירורים עליו. 9 מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה נשמרת כשהיא עטופה היטב במקרר כשלושה ימים. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה |