עוגת מייפל אגוזים בחושהיש אורחים? זאת אחת העוגות הבחושות שהכי ישמח אותם למצוא אצלכם (שלא לדבר על הריח בבית). האתגר שלכם הוא רק לא לספר להם שלקח 5 דקות על השעון להכין אותה, חבל לקלקל![]()
צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל
|
המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש חד"פ או אחת גדולה:
לתערובת האגוזים:
לזיגוג:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות, טורבו. 2 טורפים את הביצים בקערה בעזרת מטרפה. מוסיפים את הסוכר בזרם דק וממשיכים לטרוף לקבלת קצף תפוח. ![]() ![]() 3 מוסיפים את הנוזלים - השמן, מיץ תפוזים והווניל - וטורפים. מוסיפים את הקמח התופח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה (ולא יותר). 4 מערבבים בקערה קטנה את האגוזים והקינמון. 5 מעבירים את בלילת העוגה לתבנית (או תבניות) משומנת או מרופדת נייר אפייה. 6 אופים 15-20 דקות, מוציאים ומפזרים את תערובת האגוזים (ככה הם לא ישקעו לתחתית העוגה). אופים עוד 15-30 דקות (תלוי בתנור), עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. 7 מזלפים מייפל על העוגה החמה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|