1 מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס). משמנים ומרפדים את התבניות בנייר אפייה. 2. מערבבים בקערה גדולה את החלמונים, המיץ, קליפת התפוז, השמן ואת תמצית הווניל. 3. מערבבים את הקמחים ואת הקוקוס, ומוסיפים לתערובת החלמונים תוך ערבוב. 4. מקציפים את החלבונים במערבל, תוך שמוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שמתקבל קצף יציב ומבריק. מוסיפים את הקצף לתערובת החלמונים, בשתי פעמים ובתנועות קיפול. 5. מעבירים לתבניות או לתבנית, ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהעוגות תופחות ומופיעים עליהן סימני בקיעה קלים. מכבים את התנור ומשאירים בו את העוגות למשך 10 דקות נוספות. 6. מערבבים את המיץ והסוכר בסיר ומבשלים סירופ על להבה נמוכה, רק עד שהסוכר נמס. מוציאים את העוגות מהתנור, מניחים על רשת ומברישים אותן בסירופ בעודן חמות. מגישים כשהעוגות קרות לגמרי.