עוגיות שומשום וקוקוס בלי קמחלא רק שאין קמח בעוגיות האלה, גם אין בהן שמן ולא חמאה. אז מה יש? שומשום, קוקוס, סוכר חום ושני חלבוני ביצה, זה הכל. מאמינים לנו שיותר מזה לא צריך?
עליזה וינשטיין
| mako אוכל
| פורסם 05/02/24 16:26
צילום: לין לוי, mako אוכל
|
המתכון המקורי של העוגיות האלה מכיל גם 2 כפות קמח, שהופכות אותן ליותר דחוסות וקשות. אנחנו קיבלנו אותו מעליזה וינשטיין מתל אביב, שהחליטה לוותר על הקמח וגילתה שהתוצאה היא עוגיות אווריריות מושלמות. שדרוג נוסף: כשמכינים אותן שמנמנות הן מתקבלות עם מרכז רך וכיפי, למי שאוהב. 5 דקות הכנה (אפילו פחות), רבע שעה אפייה ויש לכם את המתוק המושלם לנשנש עם הקפה של אחרי הצהריים. המצרכים :לכ-12 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-160 מעלות. 2 מערבבים את כל המרכיבים לקבלת עיסה חלקה. 3 מכינים מהתערובת כדורים קטנים בידיים רטובות, מסדרים על תבנית מרופדת נייר אפייה ומועכים אותם מעט לצורת עוגייה. 4 אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משחימות. 5 מוציאים, מצננים כ-10 דקות וזוללים (או מעבירים לקופסה אטומה). עוגיות שומשום וקוקוס | צילום: לין לוי, mako אוכל וגלוטן? לא תודה | צילום: לין לוי, mako אוכל** אם רוצים את העוגיות רכות במיוחד, אוכלים אותן בעודן חמימות.
בתיאבון! |