1 ראשית, נחמם תנור ל-180 מעלות.
ערבבו את כל החומרים היבשים בקערה אחת, ואת כל החומרים הרטובים בקערה אחרת.
הוסיפו את הקערה עם הנוזלים אל הקערה עם החומרים הרטובים וערבבו היטב עד לקבלת בצק אחיד. המשיכו ללוש במשך כ- 3 דקות.
2 חלקו את הבצק ל-3 חלקים.
רדדו כל חלק למלבן ומרחו את המילויים על כל אחד מהבצקים (השאירו שוליים יבשים, בערך 2 ס״מ מכל צד)
אני בחרתי לשים באחד רק ריבה, בשני ריבה ואגוזי מלך ובשלישי ריבה וחמאת בוטנים!
3 בעזרת נייר האפייה נגלגל בעדינות את הבצק , בעדינות על מנת שהוא לא יתפרק.
4 נכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ונאפה (אפשר את כל שלושת הגלילים יחד) למשך 20 דק׳ עד להזהבה.
5 לאחר 20 דק, הבית יתמלא ריחות לבביים ונעימים...
נקח סכין חדה חדה ונחתוך את הרולים באופן שווה.
פשוט תענוג, כייף, טעים, פריך... אתם תהנו (: