1 מחממים את התנור לחום של 150 מעלות. 2. במערבל, מערבבים את המרגרינה, הסוכר והמלח עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה ואוורירית. 3. מוסיפים את ריבת התפוזים, גרידת התפוז ומיץ התפוזים, ומערבלים. 4. מוסיפים שתי ביצים, אחת בכל פעם, מוסיפים מעט מהקמח ואת הביצה השלישית. 5. משאירים בצד שתי כפות קמח ומוסיפים את כל השאר אל קערת המערבל. 6. מערבבים את הצימוקים והקליפות המסוכרות עם שתי כפות הקמח ומוסיפים אותם לתערובת. 7. משמנים תבנית אינגליש קייק, או תבנית עגולה (בקוטר 20 ס"מ) ויוצקים מחצית התערובת. 8. מרדדים את המרציפן על משטח מקומח בקורנפלור ומניחים אותו מעל התערובת שבתבנית. 9. יוצקים מעל המרציפן את יתרת התערובת. 10. אופים בתנור החם במשך 4 שעות. עוגה זו נשמרת היטב, עד 3 שבועות, גם ללא קירור.