1 מחממים תנור ל-190 מעלות, ומשמנים טיפה תבנית המרופדת בנייר אפיה.
2 מקציפים בקערת מיקסר את השמן קוקוס והסירופ אורז עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה. מוסיפים ביצה ומקל וניל ומערבבים שוב כ-2 דקות.
3 בקערה נפרדת מערבבים קמח, אבקת אפיה, סודה, מלח. ובעדינות מוסיפים לתוך קערת המיקסר ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
4 מוציאים את הקערה מהמיקסר ומוסיפים את הקוואקר והשוקולד ומערבבים ידנית בעזרת כף עץ. מוסיפים את זרעי הרימון ומערבבים הפעם עם הידיים, כדי שהם יתמזגו היטב בתוך הבצק.
5 בעזרת כפית יוצרים מהבצק עיגולים בעובי של 2 ס״מ ומניחים על התבנית במרחק של 2 ס״מ זה מזה.
6 אופים בערך 10-15 דקות, עד שהן מזהיבות וקיסם יוצא יבש. חשוב לשים לב שהן לא נשרפות מלמטה.