עוגיות בראוניז10 דקות של עבודה לא מאומצת - זה מה שצריך בשביל העוגיות האלה, והן מצידן מחזירות אהבה בלי סוף עם טעם עמוק של שוקולד ומרקם שמזכיר בראוניז. מי היה מאמין שאפשר לקנות אושר בכזאת קלות
עדי קלינגהופר
| mako אוכל
| פורסם 29/11/23 06:59
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :ל-12 עוגיות גדולות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 ממיסים במיקרו את השוקולד המריר והחמאה בפולסים של 30 שניות. 3 מקציפים במיקסר ביצים וסוכר כ-5 דקות או עד לקבלת קציפה בהירה ותפוחה. 4 מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים. 5 מוסיפים את החומרים היבשים: קקאו, קמח, אבקת אפייה ומלח. ממשיכים לערבב רק עד לאיחוד החומרים. 6 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ובעזרת מרית מקפלים אותם אל תוך הבלילה. 7 מרפדים תבנית בנייר אפייה. יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית ומסדרים באופן מרווח על נייר האפייה. 8 אופים כ-14 דקות. העוגייה תישאר רכה ותתייצב אחרי הצינון. 9 מצננים וזוללים. לבלוג של עדי - עדיקוש ** אפשר ומומלץ לפזר מלח גס על העוגיות אחרי האפייה, כמו בתמונה. ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד ארבעה ימים. |