עוגת ביסקוויטים קונפטיהחופש הגדול נגמר, אז הנה פעילות אחרונה עם הילדים במטבח: הכנת עוגת ביסקוויטים קרמית, כיפית ומפנקת שלא צריך להתקרב לתנור בשבילה ואי אפשר להפסיק ליישר אותה. בשביל השמחה וההפתעה הוספנו גם סוכריות צבעוניות
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 28/08/18 14:52
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים :לקרם גבינה וספרינקלס:
לביסקוויטים:
לציפוי שוקולד:
אופן ההכנה:1 מכינים קרם גבינה וספרינקלס: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת ומקציפים קצרות רק עד לקבלת קרם חלק. 2 מוסיפים את הספרינקלס בהדרגה בכמה פעמים, תוך קיפול קצרצר בלבד לאחר כל תוספת, על מנת שיתפזרו קלות בקרם. 3 מכינים את הביסקוויטים: טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב לטבילה קצרצרה ומסדרים בשכבה אחת בתבנית 20x26 ס"מ, משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם. 4 חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת, משטחים מעל את יתרת הקרם ומסיימים בשכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים. מעבירים לקירור להתייצבות ל-4 שעות לפחות או למשך הלילה. >>> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 5 לציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר קטן חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה, יוצקים על השוקולד הקצוץ, מניחים לשבת לדקה להימס ומערבבים לציפוי חלק. 6 מצננים מעט ומשטחים על העוגה בשכבה ישרה, מקררים לשעה ומפזרים סוכריות צבעוניות לעיטור. |