עוגת שוקולד צ'יפס בחושהעוגת שוקולד צ'יפס בחושה ופשוטה שסוף שבוע בלעדיה הוא לא שלם. מתקתקים אותה בקלות עם הקצפה במיקסר (גם ידני תופס), מערבבים ומעבירים לתבניות אינגליש קייק (תבניות. ברבים. כי אי אפשר להסתפק באחת)
עדי קלינגהופר
| אוכל טוב, mako
| פורסם 06/10/22 10:20
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :3 אינגליש קייק סטנדרט / 2 אינגליש קייק גדולות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות, מצב סטטי. 2 מקציפים על מהירות נמוכה במיקסר עם וו בלון את הביצים.. מוסיפים בזרם דק את הסוכר הלבן והסוכר החום. מקציפים עד לקבלת קציפה בהירה. 3 תוך כדי ההקצפה מוסיפים שמנת מתוקה וקמח לסירוגין – חצי מיכל שמנת, לאחר מכן מוסיפים חצי מכמות הקמח ואז השמנת שנותרה ולאחר מכן את שאר הקמח. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. ממשיכים לערבב רק עד איחוד. 4 בקערה נקייה נפרדת מערבבים את השוקולד צ'יפס עם 2 כפות קמח כך שכל השוקולד יהיה מצופה קמח. מוסיפים את השוקולד לבלילה ומקפלית בזערת מרית. 5. מעבירים את הבלילה באופן שווה בין 3 תבניות אינגליש קייק סטנדרט או 2 תבניות אינגליש קייק גדולות ומקשטים עם עוד קצת שוקולד צ'יפס. עוגת שוקולד צ'יפס בחושה | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako6 מכניסים לאפייה כ 35-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים והחלק העליון זהוב מאוד. לבלוג של עדי - עדיקוש בתיאבון! |