עוגת בראוניז שוקולדבכל שישי בערב, רגע אחרי הארוחה המשפחתית, עולה לכולנו צורך מטורף במתוק. לפעמים זה נגמר בקפה, לפעמים לא עלינו בפרי. אם גם אצלכם המצב דומה, נסו את העוגה הזאת ותבינו למה אומרים ששווה לשמור מקום לקינוח![]()
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :תבנית עגולה 22 ס"מ או תבנית מרובעת בינונית:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2 בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים שוקולד מריר, חמאה וסוכר חום. 3 מערבבים היטב ומוסיפים את הביצים (אחת בכל פעם). ממשיכים לערבב. 4 מוסיפים את המייפל ותמצית הווניל ומערבבים. 5 מוסיפים מלח וקמח, ומערבבים מעט עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מוסיפים את מטבעות השוקולד ומערבבים שוב. 7 מעבירים לתבנית, מיישרים את פני העוגה ואופים כ-20-25 דקות. 8 מוציאים מהתנור, מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת קקאו ומגישים (מרקם העוגה יוצא פאדג'י ורטוב. הקפידו לא לייבש אותה בתנור). * העוגה נשמרת במקרר כארבעה ימים. * אפשר לוותר על אבקת הקקאו ולקשט באבקת סוכר.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|