עוגת שוקולד במתיקות עדינההמתיקות המרומזת של העוגה הזאת, יחד עם ציפוי שוקולד החלב שמפצה עליה, מרכיבים עוגה שהיא בדיוק, אבל בדיוק לטעמנו. רוצים להוסיף סוכר? אתם יכולים, אבל עשו טובה נסו אותה קודם ככה
נטלי אמילר
| mako אוכל
| פורסם 17/01/21 07:32
צילום: נטלי אמילר , mako אוכל
|
המצרכים :תבנית 25 על 25 ס"מ או 3 אינגליש קייק
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מקציפים את הביצים עם הסוכר והסוכר החום כ-3 כדקות. 2 מנמיכים את מהירות המיקסר לאיטית, מוסיפים את המים הרותחים ואחריהם את הקקאו, היוגורט והשמן. כשהתערובת אחידה מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד הטמעה. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות בטורבו. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים כ-30 דקות, עד שהשוליים נראים מוכנים והחלק הפנימי יציב אך עדיין רך. 5 לקראת סוף האפייה ממיסים בפולסים במיקרו את חומרי הציפוי ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. 6 כשהעוגה מוכנה יוצרים בה חורים בקיסם ושופכים את הציפוי בעודו חם. ** אפשר להוסיף לבלילה כחצי כוס שוקולד מריר קצוץ. ** ואפשר כמובן לקשט בסוכריות צבעוניות, כמו בתמונה. לכל שלבי ההכנה ולעוד מתכונים שווים עקבו אחרי nataliamilar@ באינסטגרם בתיאבון! |