1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מרפדים תבניתשל תנור בנייר אפייה ומשמנים את נייר האפייה.
>> מתכונים לשבועות
3 מקציפים במיקסר עם וו בלון ביצים (אין צורך להפריד חלבונים וחלמונים) על מהירות גבוהה. כשמתחילות להופיע בועות קטנות, מתחילים להוסיף לאט לאט ובהדרגה את הסוכר הלבן ואת המלח. מקציפים למשך 5-6 דקות עד שהבלילה ממש תפוחה למראה.
קינדר דליס ביתי. זה רק נראה מסובך, באמת | צילום:
נופר צור, mako אוכל
4 מוסיפים שמן קנולה וממשיכים לטרוף. מורידים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים את היבשים: קמח לבן, אבקת אפייה קקאו אובקת סודה לשתייה. מערבבים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
5 יוצרים את הבלילה לתבנית האפייה. מיישירים את הבלילה על כל התבנית ואופים כ-15 דקות (קיסם אמור לצאת יבש בשלב הזה ממרכז העוגה). מצננים לחלוטין.
6 מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר שמנת, חלב ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קרם מאוד יציב.
יותר יפה מהגרסה המוכרת בעינינו | צילום:
נופר צור, mako אוכל
7 חוצים את העוגה לשני חלקים שווים (ביניהם יישב הקרם) ומעבירים חלק אחד למגש שעליו תוגש העוגה. יוצקים מעליו את את הקרם ומיישרים בעזרת מרית/לקקן/כף. מניחים את חלק העוגה השני מעל הקרם ויצרים סנדוויץ'.
8 מכינים את הציפוי: ממיסים בפולסים קצרים במיקרוגל את השוקולד המריר והשמן. יוצקים את הציפוי מעל העוגה ומכניסים מיד לצינון במקרר.