פאי שוקולד טחינה ופקאןקינוח מטריף ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב וטבעוני, שהוא בריא באופן שערורייתי וטעים באופן שערורייתי לא פחות. מה נאמר, ככה נראית (ונטעמת) הברקה
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 28/07/21 07:07
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים :לתחתית:
למילוי:
אופן ההכנה:1 התחתית: מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון ומשטחים על תבנית פאי. מעבירים למקרר עד שהמילוי מוכן. 2 המילוי: מערבבים את כל החומרים מלבד השוקולד והפקאנים. 3 ממיסים את השוקולד במיקרו, מוסיפים אותו ואת הפקאן לתערובת ומערבבים. 4 שופכים את התערובת על התחתית, מקשטים בפקאנים שלמים ומעבירים למקרר עד להתייצבות (לפחות שעתיים במקרר). בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם בשלמותו | צילום: פאני דוד, mako אוכל** אם אין תבנית פאי אפשר להכין בתבנית מלבנית, ואז לחתוך לקוביות קטנות. |