טראפלס שוקולד טבעוניים ב-5 מרכיביםכמה כלים מתלכלכים בשביל הקינוח הזה? קערה, תבנית וסכין. כמה עבודה הוא דורש? מינימום: רק להמיס שוקולד מריר, להוסיף טחינה, חמוציות ופקאנים, ולהקפיא (רוצים להחליף פירות/אגוזים? לכו על זה). טעים, בריא וקל
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד בסיר בשיטת בן מארי או בפולסים במיקרוגל. 2 מוסיפים לשוקולד המומס את הטחינה הגולמית, החמוציות ושברי הפקאן ומערבבים. 3 מעברים את השוקולד לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפיה, מפזרים מעל ממש מעט מלח גס (לא חובה) ומכניסים למקפיא לשעה. הצצה לתוך הטראפלס | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4 כשהבלילה קפואה ויציבה מוציאים את נייר האפייה מהתבנית, חותכים את השוקולד בעזרת סכין חדה לקוביות וטובלים בקקאו. הגשת טראפלס | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. * ניתן לשמור את הטראפלס במקפיא. בתיאבון |