עוגת שוקולד עם טריק לאקסטרה רכותלמישהו שאתם אוהבים יש יום הולדת? מסיבת הסיום של הילדים מתקרבת? פאני דוד סידרה לכם עוגת שוקולד בחושה עם ציפוי מפנק, קלה שבקלילות, ועם טריק מיוחד שעושה אותה רכה במיוחד
פאני דוד
| mako אוכל
| פורסם 16/06/21 09:00
צילום: פאני דוד, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מחממים את הריבה 20 שניות במיקרוגל (זה הטריק), ומערבבים את כל החומרים בקערה עד לקבלת בלילה אחידה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 3 מעבירים את הבלילה לתבנית (אפשר להשתמש בתבנית מלבנית 25*35 או בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ), ואופים חצי שעה.
4 כשהעוגה מוכנה, מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד בפולסים במיקרוגל (או בבן מארי) ומערבבים עם השמנת המתוקה עד לקבלת תערובת אחידה. אם צריך, מחממים את השמנת חצי דקה. שופכים על העוגה. |