עוגת טריפל שוקולדקרן אגם נפרדת מהמדור האהוב שלה ב"אוכל טוב", ועושה את זה עם הרבה סטייל ועם עוגת טריפל שוקולד שכדאי לכולנו לאמץ לחיים. פודינג שוקולד, פתיתי שוקולד צ'יפס וציפוי עמוק, עשיר ושוקולדי כמובן
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה או עם חור בקוטר 24 ס"מ):
לציפוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 משמנים היטב את תבנית האפייה ומחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים היטב בקערה (אפשר עם מזלג, מטרפה או מיקסר ידני) את הביצים והסוכר למשך כ-3 דקות עד לקבלת תערובת מעט תפוחה ובהירה. 3 מוסיפים את השמן, תמצית הווניל וקרם הקוקוס, וממשיכים לטרוף. 4 מוסיפים אבקת פודינג, קפה נמס, קמח ואבקת אפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 5 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. 6 מעבירים את התערובת לתבנית ואופים כ-45 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים מעט. 7 מכינים את הציפוי: בקערה חסינת חום ממיסים במיקרוגל (או על בן מארי) את השוקולד המריר וקרם הקוקוס. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. 8 מצפים את העוגה, מפזרים מעל סוכריות ומגישים. >> לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> לעוד עוגות נהדרות ובקערה אחת |