פאדג' בראוניז קפה וריבת חלבבואו נגיד את זה אחת ולתמיד: בראוני שאינו במרקם פאדג'י לא עדיף בעינינו בכלום על סתם עוגה בחושה. ומה עם בראוניז פאדג'יים, רטובים אך יציבים, דחוסים אך נימוחים, כמו אלה? או. זה כבר סיפור אחר
קרן אגם
| mako אוכל
| פורסם 22/12/16 07:59
צילום: קרן אגם, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה (תבנית מרובעת 20*20):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2 ממיסים בקערה חסינת חום במיקרוגל (או על בן מארי) את השוקולד והחמאה. מוציאים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים סוכר לבן ומערבבים. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומערבבים היטב. 4 מוסיפים את הקפה, אבקת הקקאו, הקמח והמלח, ומערבבים שוב לקבלת תערובת אחידה. 5 מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים. מוסיפים מעל 3-4 כפות ממרח ריבת חלב. מערבבים בעזרת מזלג את ריבת החלב ליצירת מראה שיש (כדי להקל את פעולת הערבוב יש לחמם מעט במיקרו את ריבת החלב למצב נוזלי יותר). 6 מעבירים לתנור ואופים כ-30 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם מעט פירורים לחים עליו והתערובת מעט רטובה (היזהרו לא לייבש את הבראוניז בתנור - אל תתפתו לאפיית יתר). מצננים לחלוטין, חותכים לקוביות ומגישים. * הבראוניז נשמרים בכלי אטום כארבעה ימים בטמפרטורת החדר. * אפשר לוותר על ריבת החלב ולהוסיף לתערובת עוד כ-50 גרם שוקולד מריר קצוץ. לבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שוקולד, קפה ופקאן
>> אנחנו יודעים, קר לכם, אבל הבראוניז האלה הם לא במקום מרק טוב, הם בנוסף |