בראוניז שוקולית על שיפודמחפשים דרך לגוון את עוגת השוקולד הרגילה? נסו את הבראוניז האלה, הרכים והטעימים, שבצורת ההגשה הנכונה הופכים לחטיף המתוק המושלם
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 24/11/14 09:24
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מכניסים את החמאה לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר החום והסוכר הלבן ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה. 3 מוסיפים מלח וביצים ומערבבים היטב עד שהביצים נטמעות ומתקבלת תערובת אחידה. 4 מוסיפים קמח, שוקולית לאפייה ויוגורט ומאחדים בעדינות בתנועות קיפול. 5 מרפדים תבנית 20 על 30 ס"מ בנייר אפייה, שופכים את התערובת ואופים 30-35 דקות, עד שמתייצב. מצננים וחותכים לריבועים, או קורצים צורות בעזרת חותכני עוגיות. 6 נועצים בכל שיפוד בראוני, פרי ומרשמלו, ומגישים. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> והנה עוגת שוקולית הכי פשוטה וטעימה שיש |