בראוניז עם קרם וניל ושוקולד צ'יפסכשחשבנו שהעניינים לא יכולים להיות מושחתים יותר, הגיע אלינו המתכון הבא. קחו את הבראוניז שאתם כל כך אוהבים, תוסיפו להם קרם וניל ושוקולד צ'יפס, והנה לכם פינוק שלא תרצו לחלוק עם אף אחד
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 12/09/16 07:20
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
|
המצרכים :לבראוניז (תבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ ):
לקרם הווניל והשוקולד צ'יפס:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים אותם יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3 מוסיפים את המלח, הווניל והסוכר וטורפים היטב. 4 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, וטורפים את התערובת בין ביצה לביצה. 5 מוסיפים את הקורנפלור וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 6 יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7 אופים כ-18-25 דקות, עד שהשוליים יציבים אבל המסה עדיין רכה במרכזה. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 9 מכינים את קרם הווניל והשוקולד צ'יפס: מקציפים במיקסר את השמנת, אינסטנט הפודינג, הווניל, אבקת הסוכר והשוקולד קצוץ עד לקבלת קרם אחיד ויציב. 10 יוצקים את הקרם על גבי שכבת הבראוניז ומיישרים את החלק העליון. 11 מקפיאים למשך כשעה-שעתיים עד להתייצבות. 12 חותכים לריבועים בגודל הרצוי. 13 מעבירים את השוקולד המומס לשקית זילוף ומזלפים פסי שוקולד לקישוט. • להכנת הקרם אפשר להשתמש בשוקולד מריר או לבן במקום שוקולד החלב. • אפשר לוותר על קישוט השוקולד ולהשאיר את הבראוניז כמו שהם. • שומרים את הבראוניז בכלי סגור במקרר עד 5-6 ימים. מומלץ להוציא לטמפרטורת החדר כ-10 דקות לפני ההגשה. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט |