כדורי שוקולד בגביעמתפשים מתכון קל ומנצח לכדורי שוקולד? אתם חייבים לנסות את כדורי השוקולד האלה, שהם גם מעולים כשלעצמם וגם זוכים לשדרוג מקסים בהגשה
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 29/12/14 06:25
![]()
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (20 מנות):לכדורי השוקולד:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 חותכים את הבראוניז לקוביות קטנות או מפוררים בידיים. ![]() 2 מפוררים את הביסקוויטים לפירורים גסים (מומלץ להשאיר גם כמה שברים גדולים יותר). אפשר לעשות את זה במעבד מזון או להכניס אותם לשקית ניילון ולדפוק בעדינות עם מערוך – רק שימו לב שלא יהפכו לפירורים. 3 מכניסים את הבראוניז והביסקוויטים לקערה. ![]() 4 מערבבים בנפרד חמאה מומסת עם שוקולית וחלב ושופכים לתוך הקערה. מערבבים היטב. ![]() 5 יוצרים כדורים בידיים ומניחים בצד. 6 בינתיים לוקחים את גביעי הגלידה ומנסרים בזהירות, שלא יישברו, את השליש העליון בעזרת סכין משוננת וחדה. ![]() 7 מצמידים לכל גביע כדור שוקולד, מהדקים ומכניסים למקרר לכשעתיים. ![]() 8 הציפוי: ממיסים בזהירות את השוקולד במיקרו או בבן מארי. מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. 9 מוציאים את הגביעים מהמקרר, טובלים את הכדורים בשוקולד המומס ומנערים עודפים. מדביקים סוכריית עדשים בקצה ומחזירים לקירור עד שהשוקולד מתקשה. ![]() ![]() >> ואם בא לכם דווקא על כדורי השוקולד הקלאסיים - יש לנו מתכון מצוין![]() |