פאדג' בראוניז קפהשילוב מושלם של שוקולד ואספרסו חזק, שהופכים יחד לעוגות פאדג' עשירות, עם או בלי אגוזים. הסוד הוא פשוט לבטוח במתכון, ולא להוציא מהתנור אחרי הזמן. מה שנקרא - תעצמו עיניים ותסמכו עלינו
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 02/08/15 07:50
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
הדבר הכי חשוב בהכנת בראוניז מהסוג הפאדג'י הוא לא להסס - ולהפסיק את האפייה אפילו שנדמה שהעוגה עדיין לא מוכנה. אפשר להוסיף כל מיני הפתעות על גבי או בתוך הבראוניז, כמו אגוזים מסוגים שונים, פירות יבשים או סוכריות. הבראוניז האלה אוהבים את הכל.
המצרכים (16 מנות):לתבנית 20X20 ס"מ:
לטופינג (סוג אחד או לערבב):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. 2 ממיסים במיקרו או על בן מארי חמאה, סוכר, קקאו ומלח לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים אספרסו ומערבבים. 3 מערבבים פנימה בהדרגה ביצים וקמח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. 4 יוצקים את התערובת לתבנית, ואם רוצים מפזרים מלמעלה אגוזים, שוקולד צ'יפס או ברס. אופים 25-20 דקות עד שקיסם שננעץ בעוגה עדיין יוצא לח ודביק. מצננים ומעבירים למקפיא לחצי שעה לפני החיתוך. >> נו, מי מכין בבית את עוגת 11 השכבות של מאסטר שף?>> קבלו טיפ לביצה עין פריכה מלמטה ורכה מלמעלה |