בראוניז שוקולדבראוניז שוקולד עשירים ונימוחים עם שכבה דקיקה פריכה למעלה. האתגר היחיד שכרוך בהכנתם הוא להמתין להם שיתקררו לפני שחותכים אותם לריבועים יפים. חובבי קינוחים שוקולדיים - זה בשבילכם
עדי קלינגהופר
| אוכל טוב, mako
| פורסם 16/03/23 07:00
צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :לתבנית מרובעת בגודל 25X25 ס"מ:
תוספות אופציונליות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה. 3 מקציפים במיקסר ביצים, סוכר לבן וסוכר חום עד לקבלת קציפה בהירה. 4 מוסיפים תוך כדי הקצפה גם את השוקולד המומס. אחריו מוסיפים גם קמח, קקאו ומלח וממשיכים להקציף על לקבלת תערובת אחידה. 5 מרפדים תבנית מרובעת (25*25) בנייר אפייה, יוצקים תוכה את הבלילה ואופים כחצי שעה או עד שנועצים בעוגה קיסם שיוצא עם פירורים לחים. 6 בתום האפייה מעבירים מיד את התבנית למקפיא לשעתיים. 7 כעבור שעתיים משחררים את הבראוניז מהתבנית ופורסים לריבועים. * ניתן לאחסן את הבראוניז בכלי אטום במקרר למשך כשבוע. לבלוג של עדי - עדיקוש בראוניז של עדיקוש. שיא השוקולדיות | צילום: עדי קלינגהופר, אוכל טוב, mako |