עוגת שוקולד פרווה בחושהמחפשים עוגת שוקולד פרווה מנצחת, ללא חמאה או מוצרי חלב אחרים? הגעתם למקום הנכון. עוגה עסיסית ומתוקה, עם ציפוי קרמי ושוקולדי, שאפילו לא מצריכה מיקסר. מערבבים, מעבירים לתנור ומצפים
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 24/12/23 06:51
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים :לעוגה:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2 בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, שמן, חלב קוקוס, מים, סוכר, מלח ווניל, וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה. 3 מוסיפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס. 5 אופים את העוגה במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים סכין בדופן העוגה עם התבנית, על מנת ליצור מרווח לציפוי. 7 ציפוי שוקולד: בקערה בינונית מניחים יחד חלב קוקוס ושוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 8 יוצקים את הציפוי על העוגה לכיסוי מוחלט. 9 מצננים את העוגה לחלוטין במקרר, ורק כשהיא קרה לחלוטין מחלצים מהתבנית. 10 מקשטים בפולי קקאו גרוסים או בשוקולד מריר מגורר ומגישים: עוגת שוקולד פרווה לתפארת. * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון עלה לראשונה במאי 2013
|