בראוניז שוקולד ואגוזי קשיוסיפרו לכם שבשביל בראוניז טובים חייבים מיקסר? זה פשוט לא נכון! הנה מתכון לבראוניז מגה-עסיסיים, שפשוט מתמוססים בתוך הפה - וכל מה שצריך בשבילם זה קערה, מטרפה וכף. רק עשו טובה, אל תוותרו על הקשיו
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 20/10/14 13:00
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ. 2 קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. 3 מוסיפים פנימה מלח, וניל, נס קפה וסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית. 4 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה. 5 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שאחיד. חשוב להימנע מערבוב יתר של התערובת. 6 מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7 מפזרים אגוזי קשיו. 8 אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהבראוני מתייצב אך עדיין מעט רך במרכז. 9 מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |