1 מחממים תנור ל-170 מעלות. משמנים היטב (חשוב!) תבנית בקוטר 26 ס"מ.
2 מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר במיקסר עם בלון הקצפה עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה. מעבירים לקערה אחרת ובאותה קערה מקציפים חלמונים עם יתרת הסוכר לקבלת תערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים גבינה ושמן, וכשמתקבלת תערובת אחידה מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים קלות להטמעתם (שימו לב להימנע מערבוב יתר).
3 מקפלים פנימה את קצף החלבונים, מערבבים ויוצקים את התערובת לתבנית המשומנת, עד לשלושת רבעי מהנפח (אם נשארת תערובת ממלאים כלי קטן, לא ממלאים לגמרי).
>> כל המתכונים לראש השנה
4 אופים כ-40 דקות (העוגה מוכנה כאשר היא מתייצבת וחלקה העליון מזהיב).
5 מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד עם חלב ושמן ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. שולפים את העוגה מהתבנית, מניחים בצלחת הגשה ויוצקים את ציפוי השוקולד על העוגה.