בראוניז שוקולד וחלבהמה עושה אדם שמתלבט בין שני סוגים שונים של תענוגות מתוקים? משלב ביניהם כמובן. קחו קצת שוקולד מריר, פנקו אותו עם שוקולד לבן וחלבה מפוררת - ותקבלו את הבראוניז הנפלאים האלה
נטלי לוין
| mako אוכל
| פורסם 29/03/16 10:14
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :לבראוניז (תבנית בגודל 20 ס"מ על 20 ס"מ):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2 קוצצים את השוקולד המריר ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3 מוסיפים סוכר ומלח, וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת. 4 מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך כדי טריפה בין ביצה לביצה. 5 מוסיפים קמח וטורפים רק עד שהתערובת אחידה. 6 יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7 אופים במשך כ-18 עד 22 דקות, או עד שקצות העוגה מתייצבים אך החלק המרכזי עדיין רוטט. 8 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 9 מכינים את הציפוי: קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה. 10 יוצקים את הציפוי על הבראוניז, ומפזרים מעליהם בנדיבות חלבה מפוררת. 11 חותכים את הבראוניז לקוביות בגודל הרצוי ומגישים. לבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פאדג' חמאת בוטנים עם שוקולד פצפוצים |