עוגת שוקולד פרווההילדים שוב חוגגים יום הולדת? עוד פעם מתלבטים איזו עוגה להכין להם? נראה לנו שלפחות לשנה הקרובה נגמרו לכם ההתלבטויות. עוגת שוקולד פשוטה, עסיסית, מהירת הכנה ובעיקר ללא מוצרי חלב. הרווחתם
קרן אגם
| mako אוכל
| פורסם 28/07/16 07:10
צילום: קרן אגם, mako אוכל |
המצרכים :לעוגה (תבנית עגולה 24 ס"מ או תבנית קוגלהוף):
לציפוי (אופציונלי):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה. 2 טורפים בקערה את הביצים עם הסוכר הלבן וסוכר הווניל. 3 מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ומערבבים. 4 מוסיפים את הקקאו והקמח ומערבבים קלות. 5 מערבבים את כפית הקפה עם המים הרותחים ושופכים לתוך הקערה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 6 מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים לתנור ל-30 עד 35 דקות, עד שהעוגה מוכנה העוגה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. 7 מכינים את הציפוי (לא חובה): בקערה המתאימה לחימום במיקרוגל מניחים את קוביות השוקולד המריר, מוסיפים מים רותחים וממיסים בפולסים של 10 שניות בכל פעם. 9 מוציאים, מערבבים, ואחרי המסה מוחלטת מוסיפים את שמן הקוקוס ומערבבים. מצפים את העוגה ומגישים. * העוגה נשמרת כארבעה ימים בטמפרטורת החדר או במקרר כשהיא מכוסה היטב. ככה בדיוק דמיינו אותך | צילום: קרן אגם, mako אוכללבלוג של קרן אגם - נשואה למאפייה
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת פקאן, קינמון וסוכר חום >> והנה עוד המון מתכונים לעוגות שוקולד |