ענני מרנג שוקולדכשהיינו ילדים היינו חולמים בהקיץ, שעות. ועוזרים לאמא שלנו להכין עוגיות. ומקשטים כל דבר שרק אפשר בסוכריות צבעוניות. אז כשבא לנו לרחף לרגע מעל המציאות - אנחנו חוזרים לעוגיות-עננים האלה. ריחוף נעים
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 27/10/15 07:49
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
שכבה חדשה... המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 מקציפים את החלבונים במיקסר. כשמתחיל להיווצר קצף מתחילים להוסיף את הסוכר בהדרגה. מקציפים עד שמתקבל קצף יציב. 2 מוסיפים פודינג ואבקת שוקולית לאפייה ומערבבים בעדינות רבה במרית (לא ממשיכים להקציף במיקסר, כי אז הקצף ייפול ויהפוך להיות נוזלי). 3 מכניסים לשק זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפייה צורות של עננים, נושקים אחד לשני (אם אין שק זילוף אפשר גם עם כפית). מפזרים קצת סוכריות מעל. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-120 מעלות ואופים כשעה. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בפעם שעברה הכנו כדורי שוקולד קפואים שהיו כוכבי המסיבה>> איך פספסנו את המאפייה הזאת כל חיינו? >> רוצים לכבוש זיתים לבד בבית? דאגנו לכם למדריך של מקצוענים |