המצרכים :לפנקייק:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 טורפים יחד את כל חומרי הפנקייק. משמנים את המחבת קלות ובעזרת מצקת יוצקים כמות מהבלילה למחבת. 2 כאשר מתחילות להיווצר בועות קטנות על צדו העליון של הפנקייק, הופכים לצד השני ומטגנים כדקה. חוזרים על הפעולה עד ליצירת ארבעה פנקייקס בקוטר שווה ומהשארית מכינים כמה פנקייקס קטנים לנשנש. 3 מניחים בערימה בצלחת ובודקים שכל הארבעה באותו הגודל. מיישרים קצוות עם סכין לפי הצורך. 4 מקציפים יחד את מרכיבי הקרם עד לקבלת קרם יציב ומתחילים בהרכבת העוגה. 5 מורחים על כל שכבה קרם ומצפים את העוגה. מקשטים את העוגה בסוכריות צבעוניות ומאחלים מזל טוב. בקרו בבלוג של אינס - תיק אוכל >> מחפשים דווקא עוגת יום הולדת בשתי קומות? הנה מתכון מומלץ>> חסל סדר ארטיקים - יחי השלוקים! |