המצרכים (50 מנות):
אופן ההכנה:1מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והמלח. 2 בצלוחית נפרדת מערבבים את השוקולית עם החלב לתערובת חלקה. 3 מקציפים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר לתערובת בהירה ותפוחה. 4 מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל ומערבבים. 5 מוסיפים את תערובת הקמח תוך ערבול מינימלי, רק עד שמתאחד. 6 מחלקים את הבצק לשניים. מוסיפים את תערובת השוקולית לחלק אחד של הבצק ומעבדים קצרות עד לקבלת צבע אחיד. הנה כדורי הבצק. את השחור היינו אוכלים כמו שהוא | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
7 משטחים כל חלק לצורת פיתה ומצננים במקרר כחצי שעה. 8 מחלקים כל חלק של הבצק לשניים, ומרדדים על משטח מקומח למלבן בעובי של כחצי ס"מ. מניחים מלבן שוקולד על מלבן לבן ומהדקים אותם יחד בעזרת מערוך.מגלגלים לגליל צר וארוך. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק. מרדדים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל מהדקים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכלומגלגלים | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל 9 עוטפים בניילון נצמד ומקררים כחצי שעה במקפיא (או 5 שעות במקרר). 10 פורסים בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי כ-1 ס"מ, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-15 דקות, עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. פורסים בעדינות | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל ויאללה לתנור! | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
>> בואו להשתתף במסיבת השוקולד שלנו, ותוכלו לזכות בפרסים |