המצרכים :לכ-45 יחידות:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים את הקמח עם השוקולית והסוכר. מוסיפים את הביצה, השמן והרוויון ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מחממים מכשיר להכנת קייקפופס. מכניסים את התערובת לשקית זילוף וגוזרים כס"מ מהקצה. 3 מזלפים מהתערובת לתוך השקעים ואופים 5-7 דקות, עד שהכדורים מוכנים. מניחים לקירור. הקייקפופס. ככה הם יוצאים מהמכונה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4 לציפוי: ממיסים את השוקולד במיקרו או על בן מארי. כשהשוקולד נמס מוסיפים את השמן ומערבבים היטב. 5 לוקחים מקל סוכרייה (או קשית), טובלים את הקצה בשוקולד המומס ונועצים בתוך הכדור. טובלים את כל הכדור בשוקולד המומס, מנערים מעודפים ומניחים להתקשות (בימים חמים כדאי בתוך המקרר). * אם אין מכשיר קייקפופס אפשר להכין כמיני מאפינס. במקרה כזה זמן האפייה יתארך ל-12-15 דקות. היי! גם אנחנו רוצים ביס! | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> עוד המון מתכונים טעימים עם שוקולית לאפייה |