המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מפוררים את הביסקוויטים בקערה גדולה. 2 מחממים בסיר קטן מים, קפה, שוקולית, סוכר וברנדי ומביאים לרתיחה. 3 מוסיפים חמאה וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה. 4 שופכים את התערובת על הביסקוויטים ומערבבים היטב. 5 מרפדים תבנית בומב בנפח ליטר, או קערה בנפח דומה, בשקית ניילון ושופכים פנימה את תערובת הביסקוויטים. מהדקים היטב ומכניסים למקרר לכ-4 שעות (אפשר ללילה). 6 מוציאים מהמקרר ומחלצים את העוגה מהתבנית. 7 לציפוי: מחממים את השמנת בסיר קטן על אש נמוכה עד לסף רתיחה. מורידים מהאש, מוסיפים פנימה את השוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה. מצננים. 8 מורחים את הקרם על העוגה, ומקשטים בסוכריות עדשים. לבלוג את שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו קייקפופס משגעים |