המצרכים (12 מנות):לקאפקייקס:
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מכינים את קאפקייקס הקקאו: מחממים תנור ל-170 מעלות. מנפים לקערה גדולה קמח, אבקת אפייה וקקאו, מוסיפים סוכר ומלח ומערבבים. 2 יוצרים במרכז התערובת גומה גדולה, יוצקים לתוכה שמן, ביצים ותמצית וניל וטורפים לבלילה סמיכה. 3 מוסיפים לקערה מים רותחים בהדרגה תוך כדי טריפה עד לקבלת בלילה חלקה ודלילה יחסית. >>> מחפשים מתכונים לראש השנה? כנסו לכאן 4 מחלקים את התערובת בין שקעים בתבנית מאפינס מרופדת בעטרות נייר ואופים 16-20 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא יבש. מצננים. 5 יוצרים גומה גדולה במרכז כל קאפקייק בעזרת כפית, ממלאים בסוכריות עדשים צבעוניות, מכסים במעט מפירורי העוגה שרוקנו ומהדקים בעדינות. 6 לעיטור: מקציפים שמנת להקצפה עם אבקת סוכר ופודינג וניל לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלולית יפה של קרם על כל קאפקייק. >>> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 7 שומרים את הקאפקייקס בקופסה אטומה במקרר, ולפני ההגשה מפזרים מלמעלה סוכריות צבעוניות. * ניתן להשתמש בשמנת צמחית כדי להפוך את המתכון לפרווה. |